top of page

GROEPSLESSEN

Ons aanbod

BJ2_9478.JPG

SHAPE BOXING

Shape boxing, een High-intensity workout waarbij je focust op snelheid, fun en power. Ervaar de werking van uptempo music, clublights en een geweldige groepsatmosfeer in deze gedurende 60min  workout! 
Cardio en power die ervoor zorgen dat je de hele workout aan niets anders denkt!

IMG_4021.JPG

HIIT

Shape HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Eén van onze beste calorie burn lessen. Een workout waar we de focus leggen op conditie en kracht gecombineerd met een geweldige groepssfeer, clubmusic en een bom vol energie.

82FDADB7-9183-405A-8738-BC5286176CAB.JPG

SHAPE BBB

Een specifieke workout nodig voor je billen, benen, buik en cardio waar vetverbranding centraal staat? Dan is onze Shape BBB de ideale groepsles voor jou. Feel de vibe doorheen de workout door onze exclusieve clubsfeer.

Image by Patrick Hendry

YOGA

Je beoefent tijdens yoga houdingen die je lijf en geest versterken en krachtig maken, met daarnaast rustige, verdiepende houdingen die je geest en lijf ruimer maken, kalmeren en openen. Het gaat om het evenwicht tussen de verschillende kwaliteiten.

Image by John Arano

FATBURN

Constante High intensity training (fatburn) dit gekoppeld aan oefeningen voor buik, benen en billen bezorgen jullie het beste van beide: de perfecte workout, het verstevigen van alle spiergroepen en het wegwerken van buikvet.
Je zult zien dat je basisconditie, kracht en lenigheid al na een paar sessies door de constante high intensity training aanzienlijk verbeteren.

EBFA3658-2C5E-450E-9F10-03DD90448695.JPG

SHAPE HIIT JUMPING

Shape jumping, een ideale lower-body & cardiovasculaire workout die je tot het uiterste drijven. Op sfeervolle muziek en opkomende beats laten we onze benen, billen en buik voelen tot wat ze in staat zijn. Door de verschillende tempo wisselingen verbetert het ook nog eens onze conditie. Een workout die alles bevat!

3829C075-FCE1-4D95-92EA-997C0F430D1B.jpeg

STEP AEROBIC

Step aerobic is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van step aerobic – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. De instructeur geeft je altijd genoeg opties.

bottom of page